Ha meg akarod ismerni a kedvenc számod üzenetét, kattints ide!



Melyik az a szám, ami végig kísérte az életedet? Amit szívesen megjátszol a lottóban is, vagy aminek a megjelenése megnyugtat és jelnek vehetsz? 

Ha 0-9 közé esik, akkor olvasd el a leírást. 

Ha azonban többjegyű számról van szó, akkor add össze a számjegyeket egymással, amíg egyjegyű szám lesz belőle. 

pl.: 128 --- > 1+2+8= 11 ----> 1+1=

Számok jelentése: 

1. 

Magabiztos, erős személyiség vagy, aki mindig tudja, hogyan érje el az életben, amit akar. Az életet feketén-fehéren látod. Határozott elveid vannak, és határozottan húzol határvonalat jó és rossz között. Könnyen tájékozódsz az életben, te vagy az, akit nem lehet becsapni vagy félrevezetni. Figyelj arra, hogy ne ítélkezz az emberek felett! Fordíts egy kis időt belső világod felfedezésére is: meditálj, jógázz, menj zarándokútra - pozitív hatással lesz életedre! 

2. 

Az egyik legerősebb teremtő erőt és energiát hordozó szám. Gondoskodó jellem vagy, mindig tudod, hogyan tehetnéd jobbá mások életét. Figyelj arra, hogy ez ne váljon a többi ember számára fojtogatóvá. Képes vagy saját céljaid mások érdekei alá rendelni. Figyelj arra, hogy életedben egyensúlyban legyen az adok-kapok. Tanulj meg elfogadni is! 

3. 

A kreatív energiák, alkotás száma ez. Mindig képes vagy megújulni, új dolgokat létrehozni. Könnyen és gyorsan alkalmazkodsz a megváltozott körülményeidhez. Bármiből képes vagy a legjobbat kihozni, bármilyen ötletet képes vagy felvirágoztatni. Figyelj arra, hogy soha ne nyomd el magadban ezeket az alkotó energiákat. Ha kell, csak magadnak rajzolj, fess, írj verset. Ez az erőd az, ami összekapcsol az univerzum lüktetésével. 

4. 

Maximalizmus és logika jellemez. Nem szereted a rendetlenséget, az átláthatatlan dolgokat. Nem szereted a változást, biztonságra és állandóságra törekszel életed minden területén. Könnyen munkamániássá válhatsz, amit környezeted nehezen tolerál. Figyelj arra, hogy időt teremts a pihenésre és a szórakozásra is! 

5. 

A dinamizmus száma. Állandóan mozgásban vagy, a változás az igazi elemed. Nem szereted a kötöttségeket, nagy a szabadság igényed. Szereted a kihívásokat, nem riadsz meg a problémáktól. Nehezen boldogulsz a kapcsolatok terén, hiszen nem szereted, ha partnered korlátoz, birtokol téged. Ne félj az állandóságtól, egy biztos pont mindenki életébe kell! Legyen az egy lakhely, vagy párkapcsolat.

6. 

A harmónia száma. Békés, megértő és nyugodt személyiség vagy. Nem szereted a konfliktusokat, te vagy az aki mindig a békés megoldásokra törekszel. Sajnos  természetedből fakadóan sokszor nem állsz ki magadért, ez hosszú távon nem tesz jót az önbecsülésednek. Tanuld meg, hogy néha szükséges, hogy szeretettel, de kimondd az igazat és képviseld az értékeidet. A konfliktusok pozitív változások előhírnökei lehetnek, ne félj tőlük! 

7. 

A lélek száma. Kedves, jóságos ember vagy, aki a felhő felett repked. Gyakran idealizálod a körülötted lévő embereket, helyzeteket. Tanulj meg gyökeret ereszteni, és racionálisan is mérlegelni a döntéseidet. Túl könnyen bízol meg másokban, ezért légy óvatos, és válogasd meg jobban, kiket engedsz közel magadhoz. 

8. 

A siker, a bőség száma. Mindig hajt valami téged, folyton magasabbra törsz. Soha nem vagy elégedett azzal, amit elértél - ez visz egyre magasabbra a siker ranglétráján. Tanulj meg néha megállni egy pillanatra, és örülni annak, ahol éppen jelen pillanatban tartasz!

9. 

A szeretet, béke száma. Azt szereted, ha mindig sokan vannak körülötted és te mindenkinek segíthetsz. Előszeretettel jótékonykodsz, és vállalsz közösségi feladatokat. Hatalmas szíved van. Sok barátod van. Tanulj meg önmagaddal kettesben lenni, könnyen kiéghetsz, ha nem így teszel.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!