Az oroszok megoldották a World Trade Center 2001. szeptember 11-i tragédiájának rejtélyét, nyilvánosságra hozva a feltárt eredményeket és a bizonyítékokat is!A közvélemény számára tételesen feltárták a sokak által már ismert, de eddig kimondatlan titkot, hogy a World Trade Center ikertornyainak felrobbantását nem a repülőgépekkel becsapódó arab terroristák hajtották végre, hanem képzett és előre felkészített „szakemberek” 2 kilotonnás plutónium bombával. Ez lényegében egy 10 centis neutron bomba, ami az amerikai hadseregtől megszerzett tüzérségi eszköz.

A műveletet már jóval korábban előkészítették, a gépeltérítők pedig csak ürügyül szolgáltak. A pokoli erejű plutónium bomba az épület alatt robbant, aztán a hatalmas üregbe omlott az épület úgy, hogy a szupererős acélvázat a neutron fluxus gyakorlatilag porrá olvasztotta. Ezt kerozinnal, de még hagyományos bombával is lehetetlen lett volna elérni.

A robbanás a föld alatt történt - aminek a villanása igen rövid, és az is leginkább az infra tartományban van -, majd pillanatok alatt magmává olvasztotta a kőzetet. Ez magyarázza a torony tetején lévő magas antenna elfüstölését, de a hatalmas mennyiségű betonport is, aminek ráadásul 72 órán át radioaktív sugárzása van.
Ezért halnak meg sokan azóta is rákos daganatoktól azok, akik ott voltak.

A kiszivárogtatott precíz bizonyítékokat az amerikai sajtó tételesen ellenőrizte, és igazolta is azokat. A szervezés és a háttér jól dokumentált, és a „piszkos bombák” illetlen kezekbe juttatása szintén ismert.
John Lear, a CIA volt pilótája írásba is foglalta azt a nyilatkozatát, miszerint fizikai képtelenség, hogy utasszállítók csapódtak a Világkereskedelmi Központ ikertornyaiba.
Mint mondta, a World Trade Center vázát 35 centis acélmerevítés alkotta, és ha abba egy utasszállító csapódik, annak harmonikaszerűen össze kellett volna préselődnie, a függőleges és vízszintes vezérsíkok pedig elváltak volna a gép farkától, és az épületnek csapódva a talajra zuhannak.

Állítólag találtak egy 3-4 ablakot tartalmazó roncsdarabot, de ez azért elképzelhetetlen, mert ha egy repülő 500 mérföld/órás sebességgel becsapódik egy 35 centis acélmerevítésbe, egy ekkora darab a szerkezeti roncsolódás miatt nem maradt volna meg.
Az orosz elnök is megismételte korábbi állítását, miszerint az ikertornyokat irányított robbantás pusztította el.

►NYOMJ EGY LÁJKOT ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS EZT AZ INFORMÁCIÓT!◄

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!