Nagyon sokat elárul a személyiségedről, hogy a nyugalmi helyzetben milyen pozíciót vesz fel a tested!



    1. Oldalra fekvés - Ha az oldaladon szeretsz feküdni úgy, hogy a térdedet kiteszed, akkor te egy nyugodt és megbízható ember vagy. Nem könnyű téged megbántani! Igazi optimista vagy, aki még a rosszban is meglátja a jót!

    2. Magzati póz - Gondoskodásra vágysz, gyakran elbizonytalanodsz. Könnyen bezárkózol a belső világodba. Próbálj többet lazítani, hogy jobban tudd élvezni az életet!

   3. Hason fekvés - Ha a hasadon szeretsz feküdni, és a karok és lábak kilógnak, akkor egy vezető alkat vagy. Impulzív személyiség vagy, aki ráadásul nagyon megbízható, így szívesen bízzák rád magukat a környezetedben lévők.

    4. Háton fekvés - Valószínűleg egy pozitív személy vagy, aki szereti az életet, aki megszokta, hogy a figyelem középpontjában van. Makacsul dolgozol, és mindig racionális tudsz maradni.  Nagyon erős a személyes kisugárzásod.

    5. Katona póz - Úgy alszol, mint egy katona. Tudod, mik a céljaid, és ezek elérése érdekében mindent meg is teszel. Nagy önfegyelem jellemez.

    6. Gém póz - Gyakran vagy kiszámíthatatlan, pedig a stabilitás nagyon fontos az életedben. Nehezen hozol meg bizonyos döntéseket. Sokat mérlegelsz.
Ha sokféle pozíció jellemző rád, akkor nagyon összetett személyiség vagy!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!