Ezt árulja el rólad!Melyik állatot pillantod meg először a képen? 

Ha szeretnéd jobban megismerni önmagad, akkor ezen egyszerű és hatékony személyiségteszt révén sok mindenre fényt deríthetsz. A kérdés, az hogy első ránézésre a bikát, a lovat, vagy netán a medvét veszed észre leghamarabb…

Ha a bikát látod meg elsőként, akkor bízol magadban, tisztában vagy azzal, hogy mire vagy képes. Szereted azt, ha mások azt hiszik rólad, hogy sejtelmes, titokzatos ember vagy. Egyenesen megveted a hazug, képmutató, álszent embereket. Igazságérzeted nagy, és mindig azt teszed, amiről úgy gondolod, hogy a legjobb, leghelyesebb.

Ha a lovat látod meg elsőként, született vezető vagy, és érzékeny is egyben, főként ha valakinek szüksége van segítségre, támogatásra. Az emberek tisztelik a határozottságodat és a kitartásodat. Képes vagy mindig tisztán és józanul gondolkodni. A feszült helyzeteket is higgadtan kezeled.

Ha a medvét látod meg elsőként, odafigyelsz az emberek problémáira, és hajlamos vagy az ő szükségleteiket, kívánságaikat előbbre helyezni a sajátoddal szemben. Nem szeretsz ítélkezni, és ha valaki rád bízza a titkát, azt biztosan meg is őrzöd. Nagyon megbízható partner vagy minden területen.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!