Futólag már ismerték egymást, aztán véletlenül összefutottak Miamiban...Magyarország legnézettebb lánykérését újabb páratlan ünnep követheti…

Kasza Tibiék már gőzerővel készülnek a napra, amely örökre összeköti majd az életüket. Elárulták, kik lehetnek majd ott a nagy napon, hogy aláírásukkal is hitelesítsék szerelmük hivatalossá válását. A szerencsés kiválasztottak ugyanis örömmel mondtak igent a felkérésre, még akkor is, ha az esküvő miatt a fél világot át kell majd repülniük.

- Felszínesen régóta ismertem Nacsa Olivért, de egy teljesen véletlen találkozás mélyítette el a kapcsolatunkat. Együtt töltöttünk teljesen véletlenül egy hetet Miamiban, a szálloda halljában futottunk össze, kiderült, hogy ugyanakkor ugyanoda foglaltunk szállást.
Nagyon megszerettem Olivért és Szilvit. Igazi őszinte, nyíltszívű emberek, akikkel egyszerűen jó együtt lenni. Az eljegyzés estéjén is velünk ünnepeltek, és az a tervünk, hogy a thaiföldi esküvőnkön is csak ők lesznek ott mint tanúk. Legkésőbb januárban tartjuk majd az esküvőt, de nagyon várjuk - mondta Tibi.

► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!