A születésnapjára időzített...



A 41 éves Molnár Ferenc 'Caramel' 11 éve egy nőt szeret. Elképzelni sem tudja, hogy ez másképp legyen. Úgy érzi, hogy Szilvi mellett tudta meg, milyen az igazi szerelem. Azt vallja, hogy mindig van mit tanulnia, és szerinte áldozatok nélkül nem megy, ha az ember jól akarja csinálni.

A szerelem sok év után is ott tudna lenni az életünkben, ha a másikat helyezzük az első helyre és nem magunkat. Ha a másik boldogsága fontosabb, mint a sajátunké.

Az emberek manapság nem így állnak egymáshoz, mert az önzés és csalfaság uralkodik a világban, amin szeretnék változtatni. Látom mi folyik a világban, és szerintem a legszánalmasabb dolog félrelépni, ha valaki házas.

'Hányni tudnék magamtól, ha valaha másnak csapnám a szelet. Szerintem ilyet a frusztrált kisgyerekek csinálnak. Tudom, hogy sokan azért választják ezt a szakmát, hogy nagy kanállal habzsolják az életet, mert egyébként, ha nem lennének ismertek, a feleségük se állt volna szóba velük soha.'

Caramel imádja a feleségét, akit nemcsak kívülről, hanem belülről is nagyon szépnek lát, és akivel együtt szeretne megöregedni, mert el sem tudja képzelni, hogy ez másképp legyen.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!