Soha nem békül! "Mindent megtettem érte. Elmúlt, nincs. Felperes, ennyi."Évtizedekig ünnepelt nagyasszonya volt a magyar színjátszásnak. Belekóstolt a politikába, az utóbbi években viszont csak a bulvárlapokban, egy szomorú per apropóján hallhattunk róla. 

Évek óta zajlik Pécsi Ildikó és fia volt feleségének, Pártos Csillának a pere.

A 77 éves színésznő múlt héten mindenkit meglepett azzal, amikor megjelent a tárgyaláson, ami után kijelentette: neki már nincsen se unokája, se menye. Vujity Tvrtkónak hétfő este, az ATV Egyenes beszéd című műsorában megmagyarázta a fájdalmas kijelentést. 

- Soha nem voltam az anyósa, édesanyámnak hívott, és egyéb jelzőkkel. Mindent megtettem érte. Elmúlt, nincs. Felperes, ennyi - mondta.   

A műsorvezető megkérdezte Pécsi Ildikót, nyitott lenne-e a békülésre, ha Pártos Csilla felhívná, amelyre a művésznő határozott nemmel válaszolt. Ennek okát is elmondta. - Velem nem lehet kibékülni, az egész családom nem ilyen. Amikor Lajossal összeházasodtunk, az volt az első mondatom: vigyázz, ne vesszünk össze, mert velem nem lehet kibékülni - mesélte. 

Pécsi Ildikó csak úgy vállalta az interjút, ha az utolsó perc az övé. Nézd meg miért kérte!

► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!