Így lett nők millióinak példaképe.



Samantha Hillman nem címlaplány- Egy kétgyermekes ausztrál anyuka, akinek elege lett abból, hogy folyamatosan rejtegesse a testét.

Minden eszközt bevetett, hogy megszabaduljon jelentős súlyfeleslegétől, ám sorra kudarcot vallott.

Egy nap elhatározta: nem fogja magát azzal kínozni, hogy lefogyjon. Vállalja magát így, ahogy van.

Akár fürdőruhában.

Még bikiniben is.

A közösségi felületeken elindított egy kihívást: készíts magadról olyan fürdőruhás képet, ami megmutatja mekkora vagy a valóságban.

Őt is meglepte, hogy mennyi nő jár hasonló cipőben mint ő.

Samatha felhívása arról szól, hogy merj önmagad lenni!

Így kezdődött

Az első lépés az volt, hogy elindított egy blogot, ahol kiönthette a szíve minden fájdalmát. Szerinte nem normális, hogy megbélyegzik a telt idomú hölgyeket a pluszkilóik miatt, mint ahogyan az sem helyénvaló, hogy a túlsúlyos nőknek rejtőzködniük kell, és feszélyezve kell érezniük magukat a strandokon. Hány nő bújik meg a napozóágy árnyékában, és hányan használják kifogásnak a gyerekekkel való foglalkozást ahhoz, hogy észrevétlenül maradjanak! De a napok csak telnek és telnek, aztán az élet egyszer csak elsuhan mellettük, miközben ők rejtőzködtek.

Samantha úgy vélte, itt az ideje, hogy véget vessen ennek az érzelmi kizsigerelésnek. Hallatni akarja a hangját, és ki akar állni azon a tinédzserlányok mellett, akik sosem fognak úgy kinézni, mint a lapos hasú barátnőik, a kismamák mellett, akiknek a teste szivacsként szívta magába a kilókat a terhesség alatt, azok a nők mellett, akik gyógyszerek vagy betegség miatt híztak meg, és azok mellett is, akik egyszerűen csak ilyen testet kaptak az élettől.

Természetesen, Samantha kezdeményezését sem hagyták szó nélkül. Talán a legdurvább komment, melyet a nőnek címeztek, ez volt: „A férjed biztosan a földbe süllyed szégyenében, hogy egy ekkora elefánttal kell mutatkoznia, mint te vagy…”.

A csúnya beszólások azonban nem rettentették el Samanthát attól, hogy folytassa, amit elkezdett. Sőt, erőt és újabb okot adtak neki arra, hogy van értelme annak, amit csinál. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!