Tudják ki tette és mi volt az indíték. Nyíregyházát szinte teljesen lezárták. OSZD MEG!A kegyetlen gyilkosság elkövetőjéről sok részlet kiderült. Egyelőre nagy erőkkel nyomoznak.

A nagyváradi születésű Dr. Stamatiu Dan (54) tüdőgyógyász főorvosként dolgozott a sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórházban, 2016. augusztus 31-én 15 óra körül Nyíregyháza kertvárosi részén egy családi házban lövéseket adott le az ott lakó házaspárra. Az asszony az őt ért lövés következtében azonnal meghalt. A férjét a mentőszolgálat munkatársai életveszélyes sérülésekkel kórházba vitték. Az indíték szerelmeféltés. Úgy tudni, hogy a nő többször visszautasította közeledését.

Az eddigi adatok szerint az elkövető - aki maga is többgyermekes apa - a cselekmény elkövetése után egy szürke színű, MLB-257 forgalmi rendszámú Dacia Loggia típusú személygépkocsival ismeretlen helyre menekült. 

A lakásban tartózkodtak még a házaspár 7 éves iker gyermekei. Nekik nem esett bántódásuk, de sokkot kaptak.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a fotón látható személy, Dr. Stamatiu Dan jelenlegi tartózkodási helyéről, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, a bűnügyi számra hivatkozva hívja a 42/524-600-as telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. 

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!