Nagyon hideg a reggel, igaz még sok helyen ragyogó napsütésre ébredhettünk.



Fagyosan indul a vasárnap, szinte mindenhol nulla fok alá süllyed a hőmérséklet, napközben délnyugaton lehet több felhő, majd estétől erős felhősödés kezdődik.
Az északi és a dunántúli területeken ekkor már havas eső, hószállingózás előfordulhat. Gyenge lesz az északias szél. Hajnalban -6, +1, délután 4-7 fok várható.
Frontmentes idő.

Hétfőn erősen felhős, borongós lesz az ég. Eleinte országszerte, délutántól főként az ország északi felében készülhetünk vegyesen esőre, havas esőre, hószállingózásra. Helyenként megélénkül az északi, északkeleti szél. Délután 2-7 fok valószínű.

Kedden délnyugat felől egy mediterrán ciklon hoz jelentős csapadékot, mely leginkább eső formájában hullhat le. Átmeneti havazás, havas eső északnyugaton lehet. Az erős keleti, északkeleti szelet viharos lökések kísérhetik. Délután 2-9 fok várható.

Szerdán marad a borongós, esős idő, de csillapodik a szél. Hajnalban pár fokkal fagypont fölött, napközben 3-9 fok között alakul a hőmérséklet. Csütörtökön előreláthatólag már csak a nap első felében eshet néhol, a hőmérséklet a szerdaihoz hasonlóan alakul. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!