"Egy olyan országban élek, ahol a teljesítmény totális ignorálása alap, ha nincs mellette megfelelő szimpátia, bratyizás, vagy oltári nagy seggnyalás."



Majka most keményen nekiment a Fonogram zsűrijének, ezt írta a Facebookon:

'Miért is gondoltam, hogy nyerhetünk a Fonogram gálán???? Az 5 főből álló zsűriben, akik az év hip hop hangfelvételéről döntöttek, az egyik Petőfi rádiós szerkesztő ( magyaráznom ezt sokat nem kell) a másik egy olyan site vezetője ( Lángoló Gitárok ) ahol nagyítóval kell keresni a hip hopról szóló interjúkat, vagy az ehhez kapcsolódó szakértelmet, és a 3. egy trash metál zenekar basszusgitárosa... Már semmi esélyünk sem volt. Egy olyan országban élek, ahol a teljesítmény totális ignorálása alap, ha nincs mellette megfelelő szimpátia, bratyizás, vagy oltári nagy seggnyalás.

Mielőtt a sok barom nekiállna észt osztani arról, hogy már megint nyafogok, tájékoztatom őket, hogy ez az én oldalam, ahol az én gondolataim, problémáim, örömeim osztom meg. Ha nem tetszik, tessék nyugodtan elhúzni a picsába ... (vagy lehet küzdeni, álmokat megvalósítani, és aztán eltűrni, hogy jöjjön egy két seggarc és kicsikét belerondítson! ) písz...

Gratulálok minden nyertesnek!'

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!