Félmeztelenül hagyták magára a Népligetnél.



Egy ittas francia nőt vett fel egy társaság az autójába, majd a Népligethez vitték. Az akaratnyilvánításra és védekezésre képtelen nőt az egyik férfi megerőszakolta, majd egy másik társa is követte volna, ám a nő olyan állapotban volt, hogy a második szexuális erőszak már nem fejeződött be.

A nőt félmeztelenül hagyták magára. Egy járókelő találta meg, aki azonnal segítséget hívott.

Az eset három éve történt, a négy férfi ügye most került a Fővárosi Törvényszék bírái elé. Két embert szexuális erőszakkal, kettőt pedig abban való bűnsegédlettel vádolnak. A bíróság újabb tanúkat idézett be.

Az orvosi vizsgálat során kiderült, hogy a nőt többen is megerőszakolták, ám az áldozat nem emlékszik a történtekre. Aznap érkezett ugyanis egy barátjával Magyarországra, több kocsmába is bementek, majd elveszítették egymást. A rendőrség a biztonsági kamerák felvételeit átnézve bukkantak a lehetséges elkövetőkre. A nő a Népszínház utcánál elegyedett szóba egy ismeretlen férfival, majd beszállt az autójukba.

A rendszám alapján a hatóságok gyorsan eljutottak a kocsi tulajdonosáig. Ő és barátai részben be is ismerték tettüket. Itatták a nőt, sőt: egy marihuánás cigarettát is elszívattak vele, majd megerőszakolták és kitették a Népliget szélén - írja a Bors.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!