Élnek közöttünk olyan emberek, akik gyógyító erővel bírnak, de a legtöbbjük nincs is tudatában, milyen csodás képességgel rendelkezik.



Szerencsére felismerhetők annak a jelei, hogy kiben rejlik ez az adottság, és kiben nem. Amennyiben az alábbiakat olvasva te is magadra ismersz, akkor egyike vagy e különleges embereknek!

A gyógyítók természetes erőkkel bírnak. Általában olyan személyek közelébe sodródnak, akik sebzettek, és már a puszta jelenlétük elég, hogy megnyugvást, enyhülést eredményezzenek. Vannak közöttük olyanok, akik tisztában vannak a képességeikkel, és hivatásként alkalmazzák azt az életükben, de olyanok is vannak, akiknek fogalmuk sincs, mi lakozik bennük.

 

Íme egy gyógyító 6 ismertető jegye:

1. Egészségügyi, gyógyító szakterületen dolgozik vagy hobbiként érdeklődik iránta

A gyógyítók általában természetüktől fogva érdeklődnek az egészségügy és a gyógyítás iránt. Legtöbbjük orvos, nővér, pszichológus vagy szociális munkás. De vannak gyógyítók, kik szabadidejükben segítenek másokon, esetleg olyan szakmában dolgoznak, melynek bár nincs köze az egészségügyhöz, mégis mások felkarolásán alapul, például jogászok, tanárok, különleges oktatók.

Ők azok, akikhez az emberek gyakran fordulnak a saját problémáikkal, vagy náluk keresik az érzelmi támaszt. A gyógyítók mindig tudni fogják, mikor és mit kell mondaniuk. Talán nincsenek is tudatában azzal, hogy a szavaik mekkora segítséget jelentenek a szenvedők számára.

2. Örökbe fogad

A gyógyítók gyakran megmentők. Befogadnak kismacskákat, kóbor kutyákat, megmentenek sebzett vagy árván maradt állatokat, és a szó átvitt értelmében is örökbe fogadnak. Például olyan emberekkel ebédelnek, akik mindig egymagukban ülnek az asztalnál, vagy megbarátkoznak azokkal, akiket egyébként senki sem kedvel. Őket mindig oda sodorja az élet, ahol szükség van rájuk. Ha te is tapasztaltál már ilyent, akkor nagy eséllyel egy vagy közülük!

3. Kényelmetlenül érzi magát bizonyos társadalmi helyzetekben

A gyógyítók empatikusak, átérzik mások érzéseit. Emiatt gyakran kerülnek kellemetlen helyzetekbe. Kellemetlenül érinthetik őket bizonyos események, ugyanakkor ha sok ideig vannak emberek között, ez is kimerítheti őket. Nehezen viselik a konfliktushelyzeteket és azt a környezetet, ahol düh tombol.

4. Békebíró

A gyógyítók gyakran lépnek fel békebíróként a családjukban vagy a társadalmi csoportokban. Mivel nem szeretik a konfliktusokat, azonnal megtalálják a módját, hogy megoldják azokat. Nekik ez ösztönösen jön, abban a pillanatban tudni fogják, mit kell a feszült helyzetekben mondaniuk. Tanácsaikkal pedig segítik a felek közti kommunikációt.

5. A családjában már van gyógyító

Ez a képesség öröklődik, tehát generációról generációra száll. Amennyiben ismersz ilyen személyt a családodban, nagy eséllyel te is rendelkezhetsz e csodálatos erővel.

6. Az emberek jól érzik magukat a társaságában

A gyógyítók egyik összetéveszthetetlen ismertetőjegye, hogy jó érzés a közelükben lenni. Ez nemcsak szellemi megnyugvást, hanem fizikai jobbulást is jelent. A gyógyítók társaságában például betegségekből is könnyebben felgyógyul az ember, nem beszélve a lelki traumákról, depresszióról.

Ebben az adottságban az a csodálatos, hogy abszolút semmit nem kell tenned annak érdekében, hogy segíts. Ha te is egy vagy a gyógyítók közül, akkor már a puszta jelenléted is elég, hogy változást hozzon az emberek életében. És még ha nem is vagy tudatában az erődnek, vagy nem akarod elhinni, úgyis működik. Az ösztöneidet ugyanis te sem vagy képes letagadni.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!