Mostanra sikerült azonosítani az egy héttel ezelőtt történt szerencsétlenség mind a 7 halálos áldozatát.Szabó Szilvia, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Balástya közelében egy héttel ezelőtt történt szerencsétlenséggel kapcsolatban felidézte, hogy október 28-án hajnali fél három körül az autópálya 146-os kilométerénél egy kamion és két gépkocsi ütközött össze.

A Budapest felé tartó szerb teherautó - a nyomozás eddigi adatai szerint műszaki hiba miatt - a szalagkorlátot átszakítva áttért a szemközti sávokba, ahol két személygépjárművel ütközött. Az ütközés pillanatában a járművek kigyulladtak, és az autókban heten szörnyethaltak.

A rendőrség felkérésére a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ megállapította, hogy az egyik autóban egy négytagú román család, míg a másik járműben két koszovói és egy koszovói-belga kettős állampolgár utazott.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a baleset körülményeit a büntetőeljárás szabályai szerint, valamennyi részlet feltárása érdekében továbbra is vizsgálja.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!