Ördög Nóráékért is aggódnak, itt a TV2 közleménye.



Robbanások sorozata rázta meg Srí Lankát ma reggel. A merényletsorozat eddig 52 halálos áldozatot követelt, nagyjából 300-an pedig megsérültek; javarészt keresztények.

Hat robbanás rázta meg a szigetet, szinte ugyanabban a másodpercben. Legnagyobb városában, Colombo-ban 42 ember halt meg, mikor három hotelt és egy templomot robbantottak fel, Batticoloa-ban pedig egy templomban robbantottak, itt 10 halottról tudnak. A hat robbanásból kettő valószínűleg öngyilkos merénylet volt.

A Szent Sebestyén templomban a robbanás ereje letépte a tetőt, az ajtókat és az ablakokat pedig kiszakította a helyéről. Húsvét vasárnapjára tekintettel rengeteg hívő volt a templomban, akik egymást mentették a véráztatta padok közül.

A Szent András templomot ért robbanásban legalább 160 ember sérült meg. A templom a Facebookon kért segítséget egy angol nyelvű bejegyzésben: azt írják, a templomot bombatámadás érte, ha valaki tud arról, hogy egy családtagja ott tartózkodott, az menjen, és segítsen.

Srí Lanka lakosságának zöme buddhista, csupán 6%-nyi keresztény van, viszont a vallást egyesítő erőnek tartják. A támadások olyan templomokat és egyéb helyszíneket értek, ahol főleg turisták fordulnak meg. A merényletek helyszíneit lezárták, egyelőre még vizsgálják, mi történt. Forrás

Az Ázsia Expressz rajongói joggal aggódhattak a szereplők és a stáb épségéért, akik nemrég még a szigeten forgattak...

A TV2 itthon maradt munkatársai azonnal felvették a kapcsolatot a távol lévő kollégákkal, de aggodalomra semmi ok, az Ázsia Expressz stábjának nem esett bántódása, mert még időben elmentek a szigetről: már egy hete Indiában forgatnak.

'Szomorúan értesültünk a Srí Lankán történt lesújtó eseményekről. Az aggódó kérdésekre reagálva közöljük, hogy az Ázsia Expressz 2 stábja és a szereplőink teljes biztonságban vannak, mivel egy hete már Indiában forgatnak' - olvasható a TV2 Facebook-oldalán.

Ördög Nórát valósággal elárasztották üzenetekkel a rajongók, akik arról érdeklődtek, minden rendben van-e vele. A műsorvezető közösségi oldalán annyit írt, vele és a stábbal ugyan minden rendben van, de valami a világgal nagyon nincs.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!