A napi horoszkóp kijelöli a mai nap irányultságát.A számmisztikában a 11-est mesterszámnak tartják, mert azonos számokból álló kétjegyű szám, ezért jelentése is duplázott.

Kos

Meg kell tanulnod kiállni önmagadért. Meg kell tanulnod érvényesíteni az érdekeidet olyan helyzetekben is, amelyekben régóta alul maradsz. Ne mondj le azokról az előnyökről, amelyek neked járnak és amelyeket neked ajánlanak fel. Kezdd el ma az érdekérvényesítést. Meglátod, mennyi előnyt jelent a magabiztos fellépés.

Bika

Ma egy váratlan hiba csúszhat a számításodba, amely végül meghiúsíthatja a terveidet, emiatt nagyon elkeseredett és dühős lehetsz, elsősorban magadra. Ha sikerülne megoldanod ezt a váratlanul felmerülő akadályt, visszatérne lelkesedésed és motiváltságod.

Ikrek

Ma könnyen kerülhetsz olyan helyzetbe, amelyből nehéz lesz kimásznod. A lényeg: ne ess pánikba! Most a saját ötleteidre kell hagyatkoznod, ne legyél pesszimista és kishitű, higgy magadban, bármire képes vagy, ha te is szeretnéd. Ma megtalálhatod a megfelelő választ az adott problémádra.

Rák
Bár a nehézségeket még mindig nem tudod olyan hatékonyan kezelni, ahogy azt szeretnéd, legalább a humorérzéked visszatérőben van. Környezeted rácsodálkozik arra a könnyedségre, ahogy a stresszhelyzeteket kezeled. Nem sokára nyugodtabb időszak köszönt be az életedbe.

Oroszlán
Megjelenhet az életedben valaki, akivel szívesen megismerkednél közelebbről is, de egyelőre nincs rá lehetőséged. Ez azonban nem jelenti azt, hogy végleg le kellene mondanod az illetőről, a kapcsolat csak lassan teljesedhet ki

Szűz
Az otthoni légkör még mindig feszült, nem kis mértékben a te szétszórtságodnak köszönhetően, azt hiszed, hogy mindent kézben tartasz, miközben elveszel a részletekben. Félreértések és viták csak tovább rontják a hangulatodat. Jót fog tenni, ha kicsit kiszellőzteted a fejed, aztán veszel egy nagy levegőt, és szembenézel a problémákkal. Egy jó átbeszélés a megoldást is elhozhatja.

Mérleg
Nem kell mindenki minden problémáját neked megoldani. Nem kell mások helyett intézkedned. Ideje észrevenned, hogy amikor mások gondjaival foglalkozol, akkor a saját életeddel nem tudsz mit kezdeni. Itt az alkalom, hogy sorra vedd életed, mely területein szeretnél változtatni.

Skorpió
A napodat hirtelen változások, váratlan kiadások állíthatják a feje tetejére. Bármennyire is kellemetlennek tűnnek is eleinte, próbáld meg pozitívan megközelíteni a kialakult helyzetet. Ne a problémát lásd a feladatokban, hanem a kihívást, meglepő gyorsasággal túl leszel rajtuk.

Nyilas
Bármennyire fontos elintéznivalóid is vannak, a legkülönbözőbb okok hátráltathatnak. Nyugodj bele, hogy a megszokott tempódat egyelőre nem veheted fel. Foglalkozz inkább valami kellemesebbel, ma ne eröltesd azt, ami nem megy.

Bak
Ma a romantikáé a főszerep! Szervezz olyan programot, amit kettesben lehet csinálni, nem kell mindig nagy társasággal körülvenni magatokat. A munka, a barátok és a család mellett teret kell engedned a szerelemnek is, egy közös vacsora, egy romantikus program jót fog tenni mindkettőtöknek.

Vízöntő
Zavarosan indul a nap és később sem biztos, hogy teljes egészében átlátod a helyzetet. Ha ezeket a helyzeteket nem is sikerül elsőre megoldani, a fejedben mindenképpen tegyél rendet. Próbáld kívülről szemlélni magad! Ez segít megtalálni a hibákat.

Halak
Néhány meglepő információ, váratlan találkozás hatására újra kell gondolnod korábbi terveidet. Nagy változásokat nem kell végrehajtanod, csupán a kivitelezés módján kell korrigálnod. Most sokkal hatékonyabbnak bizonyulnak a spontán ötleteid.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!