Így teltek a táncdalénekes utolsó órái...A 83 éves Aradszky László  vasárnap este budapesti otthonában hunyt el, pedig a tragédiának semmi előjele nem volt.

– Édesapám megnyugvással távozott az élők sorából. Elégedettséget és boldogságot láttam az arcán. Nyomát sem lehetett felfedezni annak, hogy szenvedett volna – mondta a második házasságából született fia, Aradszky Zsolt, és hozzátette, hogy őt is az édesanyja, Éva asszony (73) értesítette, miután már kihívta a mentőket.

– Vasárnap este 7 körül ült le apám a számítógépe elé, hogy néhány képet megosszon a közösségi oldalán a rajongókkal a szombati fellépésről, majd lefekvéshez készülődött. Már ágyban volt, amikor édesanyám háromnegyed tízkor a hálóba lépett, és ekkor vette észre, mintha nem lélegezne.
Szólongatni majd rázogatni kezdte, és amikor döbbenten azt tapasztalta, hogy semmire se reagál, rögtön a segélyhívót tárcsázta. A mentőorvos szerint álomba szenderülve érte a halál, és fél tíz körül hunyt el. Már nem lehetett segíteni rajta – mondta az énekeslegenda fia, akitől azt is megtudtuk, hogy a tragédiának nem volt semmilyen korábbi előjele.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!