"Réka ezzel az állapottal hónapok óta minden munkáját elvesztette, minden bevételét elvesztette".



A koronavírus-járvány a hazai sztárokat/edzőket is keményen érintette, Schobert Norbi a Mokkában beszélt arról, mivel tölti az idejét.

Schobert Norbi a minap a Mokka vendége volt, ahol arról kérdezték, hogyan érintette őket a karantén és a koronavírus-járvány. A fitneszguru arról beszélt, hogy felesége, Rubint Réka az összes bevételét elvesztette azután, hogy minden nyilvános eseményét fel kellett függesztenie.

'Réka ezzel az állapottal hónapok óta minden munkáját elvesztette, minden bevételét elvesztette, hiszen rengeteg fellépése volt, rengeteg tábora - minden fel van függesztve. Nulla bevétel van a Rékának, és a Réka fogta, és így ráállt a gyerekekre, csinálja az ingyenes online edzéseket, hogy segítsen, naponta több tízezren tornásznak vele. A gyerekekkel tanul, én inkább a vállalkozásomat segítem, napi szinten kocsiba ülök, járom az országot, maszkban ellenőrzöm a gyártást, ellenőrzöm az üzleteket. Jobban esik úgy hazaesni délután, hogy valami értelme volt a napomnak.' - mondta a fitneszguru.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!