Február 13-án indul és 2 hónapig lehet jelentkezni az ingyenes laptopért vagy tabletért.Hazai forrásból, 330 millió forint értékben több mint 2400 notebookot és 400 tabletet kaphatnak a kisvárdai, az ibrányi, a baktalórántházi, a tiszavasvári, a kemecsei és a nagykállói járás településein élők, akiknek emellett digitális kompetenciát fejlesztő díjmentes képzéseket is indítanak.

Legfontosabb információk a pályázatról:

1. Február 13-án indul és 2 hónapig lehet jelentkezni az ingyenes laptopért vagy tabletért.
2. Azok pályázhatnak, akik a pályázatban szereplő járások bármelyikében állandó lakcímmel vagy tartózkodási hellyel rendelkeznek.
3. Fő célcsoport a nagycsaládosok, a gyermeküket egyedül nevelő szülők, a megváltozott munkaképességűek, fogyatékkal élők, a nyilvántartott álláskeresők, a közfoglalkoztatási programban részt vevők, a 45 év feletti munkavállalók és az aktív idősek.

4. Az aktív idősek csoportjához tartozó pályázók csak tablet, míg a többi célcsoport csak notebook elnyerésére jogosult.

5.Egy háztartásba csak 1 ingyen tablet vagy laptop jár, de ha  nagycsaládos pályázókról van szó, akkor  lehetséges,hogy ha  a háztartásban él másik, valamelyik rászorultsági célcsoportban érvényesen pályázó is, így ők a notebook mellé egy tabletet is kaphatnak.-írja a portfolio.hu

► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!