Pár dologgal kell csak tisztában lenni.



 Mindenkinek vannak olyan testi adottságai, ami alapvetően befolyásolják az öltözködési stílust.

 

Éppen ezért meg kell tanulnod az alakodnak megfelelő ruhákat hordani, mert így nem fog csalódás érni, és mindig divatosan fogsz bárhol megjelenni.

1. Alma testforma

Semmiképp sem szabad szűk ruhadarabokat hordanod, mert ezek kiemelik a tested középső részén lévő gömbölyded formákat. Vegyél V-nyakú blúzokat, és húzz olyan nadrágokat, amelyek nincsenek leszűkítve a lábrész alján.

Az övet ne a hasad köré tedd, hanem a derekad aljára, hogy ellensúlyozd az almaformádat.

2. Körte testforma

Ha körtére hasonlít az alakod, viselj olyan ruhákat, amelyek kiemelik a vállaid, így hordj színes, nagy sálakat, zakókat. Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy a vállaidat kiemeld, hordj kivágott nyakú pólókat, blúzokat, mert így összhangba tudod hozni az alakodat.

Alulra vegyél fel fekete darabokat, fölülre pedig válassz világosabb színűeket.

3. Egyenes testforma

Ha nincsenek természetes körvonalaid, akkor légy kreatív, és alakíts ki magadnak párat. Például igyekezz mindig övet hordani, mert ez megtöri az egysíkú alakodat, és máris jobban fogsz kinézni. Viselj olyan ruhákat, amelyek hol a vállaidat, hol pedig a lábaidat emelik ki.

Érdemes alakformáló body-t hordanod, amely összehúzza a derekadat, ezáltal karcsúbbnak fogsz tűnni.

4. Homokóra testforma

, és a melleid kihangsúlyozásáról se feledkezz meg. Mindig gondolj arra, hogy a nőies formáidat nagyon sok férfi díjazza.Törekedj arra, hogy a karcsú derekadat mutasd

  

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!