A fogyásban is komoly befolyása van a születési hónapodnak!



Minden ember más, testi felépítésben, személyiségben, és persze az asztrológia is 12 csillagjegyet határoz meg, amelybe besorolja az embereket. 

Kos

Sokszor makacs vagy, de jellemző rád a szenvedélyesség. Gyorsan elkezded a diétát, de csak ritkán van elég akaraterőd a betartására. Ha unatkozol, akkor vágj bele valamilyen extrém sportba, vagy versenybe, hiszen ez feltölt adrenalinnal.

Bika

Hajlamos vagy a lustaságra, gyakran folytatsz ülő életmódot, így felszaladnak rád a plusz kilók. Próbálj meg rendszeresen mozogni, és az étrendedre is odafigyelni. A rendszeres fitnesz edzés segíthet.

Ikrek

Könnyen elterelődik a figyelmed, így egyszer csak azt veszed észre magadon, hogy jó pár kilóval többet mutat a mérleg. Próbálj meg kisebb adag ételeket enni, rendszeresen mozogni, szaladni, kerékpározni.

Rák

Szereted az esti nassolást, szinte mindig van nálad csoki, vagy valamilyen péksütemény. Igyekezz kevésbé zsíros ételeket készíteni a családnak, és ismerkedj meg közelebbről a fitnesszel, mert az sokat segíthet az alakformálásban.

Oroszlán

Lelkes, bátor vagy, és szereted a hasadat. Olyan étrendet válassz, amely eléggé rugalmas, és nagy szabadságot ad. Emellett keress fel egy edzőtermet, és dobd le a fölösleges kilókat.

Szűz

Mindennél jobban vágysz egy tökéletes alakra, ezért képes vagy áldozatokat meghozni. Próbáld ki a vegetáriánus étrendet, és rendszeresen heti 3-4 alkalommal járj el edzeni, mozogni.

 

Mérleg

Nagyon részletesen kielemzel mindent, mielőtt valamelyik fogyókúrás recept mellett döntenél. Sok segítségedre lehet a párod, aki bátorít, erőd ad, így sokkal hatékonyabban tudsz megszabadulni a súlyfölöslegedtől.

Skorpió

Mindent, vagy semmit – ez a te mottód, így ha fogyókúrázni akarsz, akkor vagy belevágsz és végig csinálod, vagy el sem kezded. Szereted a szigorú étrendet, amely fegyelemre tanít, miközben méregteleníti a szervezetet.

Nyilas

Szereted a kihívásokat, imádsz utazni, a természetben lenni. Leginkább a derekadra, csípődre szokott súlyfelesleg rakódni. Ahhoz, hogy ettől megszabadulj, sétálj, kocogj sokat, légy aktív, és fogyassz egészséges ételeket.

Bak

A Bak nők jól reagálnak a fogyókúrák szigorú szabályaira, és ennek köszönhetően sikert is elérnek a fogyásban. Ha te is így vagy ezzel, akkor örülhetsz, sőt járj el fitnesz edzésekre, és az eredmény még nagyszerűbb lesz.

Vízöntő

Szabad szellem vagy, aki szereti maga intézni a dolgait. Nem nagyon szereted a diétákat, fogyókúrákat, mert gyakran megváltozik a kedved, a hangulatod. Számodra a legjobb testmozgás a tánc és szaladás. Az étrendedben törekedj a mértékletességre.

Halak

Szeretsz álmodozni, idealista vagy. Azokat a fogyókúrás recepteket kedveled, amelyek gyorsan meghozzák a várva várt eredményeket. Számodra a jóga, a könnyű testmozgások tetszenek, valamint a kiegyensúlyozott étrend.

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!