Friss fotókon a svéd sztárzenekar szőke énekesnője, aki betöltötte a 67 évet!Agnetha Fältskog a hetvenes évek elején lett szupersztár, miután 1974-ben az ABBA megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált a Waterloo című slágerükkel.

A svéd énekesnő már évekkel korábban, 1969-ben találkozott az együttes másik tagjával, Björn Ulvaeus-szal, akihez 1971-ben ment feleségül. Két közös gyermekük született: Linda 1973-ban, Christian pedig 1977-ben.
Miközben az együttes meghódította a világot, házasságuk fokozatosan megromlott, és hét együtt töltött év után végül 1978-ban elváltak.

Björn Ulvaeus a válásuk után írta meg az ABBA egyik örökzöld slágerét, a The Winner Takes It Allt.

- Egyszer csak olyan kimerültnek éreztem magam, miután az ABBA feloszlott. Pihenni akartam, a gyerekeimmel lenni. Házas voltam és az ABBA tagja, megszülettek a gyerekeim, aztán elváltam, mindez tíz év alatt. Csodálkozom, hogyan éltem túl ezt az időszakot, de akkor még fiatal voltam - nyilatkozta az énekesnő. Agnetha Fältskog ezt követően szólókarrierbe kezdett, majd közel két évtizedre visszavonult, és csak az ezredforduló után tért vissza az énekléshez.

1990-ben másodszor is férjhez ment, ám három év után Tomas Sonnenfeld svéd sebésztől is elvált.  Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!