Megszólalt a Borsodnádasdon megölt Csenge anyukája.Nyilatkozott a Hír TV-nek a meggyilkolt borsodnádasdi lány, Csenge édesanyja. A Riasztás című műsor stábjának elmondta, egy kocsiban vitték be őt a rendőrségre a későbbi gyanúsítottal, Rolanndal. A rendőrségre érve az anya bocsánatot kért Rolandtól, amiért őt is így meghurcolják.  Ekkor még fogalma sem volt róla, hogy lánya gyilkosának mondta ezt. 

'Elnézést kérek tőled, Roland, ne haragudj, bocsáss meg, hogy így meghurcolnak téged is - erre belenevetett a szemembe, és azt mondta, az nem baj, ha hússzor behoznak, hozzanak, csak már kerüljön elő a lány... Holott ő már tudta, hogy mi történt
- mondta Csenge édesanyja. 
 
A fiatal lány eltűnését szeptember 3-án, vasárnap délután jelezte édesanyja. Ezután rendőrök, polgárőrök és tűzoltók indultak a keresésére. Éjfél előtt aztán megtalálták a holttestét Borsodnádasdon, a templom melletti vízaknában. 
A lány gyilkosát, B. Rolandot hétfőn fogták el. A fiú beismerő vallomást tett. Elmondta, ivott és herbálozott is a gyilkosságot megelőzően. A fiú előzetesben van. 
 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!