Meglepően pontos személyiségrajzot kapsz!Ahhoz, hogy jobban megismerd az előtted állókat vagy akár saját magadat, csak csináld meg ezt az egy perces tesztet! A feladatod mindössze annyi, hogy válaszd ki a számodra legszimpatikusabb alakzatot az alábbi rajzról, majd olvasd el a jellemzést a rajz alatt!

Az egyes ábrák jelentése:

1.

Logikus és tökéletességre törekvő ember vagy. Szigorú és állhatatos a jellemed, gyorsan tanulsz, ami szakterületeden szakértővé emel téged. Viszont, sokan azt hihetik rólad, hogy nem vagy túl érzelmes és hogy túlságosan maradi nézeteket vallasz.

2.

A magabiztosság, az energia és a talpraesettség, amellyel megvéded a véleményedet, vezetővé emelnek téged a munkádban és a barátaid körében egyaránt. Erőfeszítés nélkül koncentrálsz a különleges feladatokra és menetelsz a célod felé. Az egyetlen nehézség, hogy sokszor képtelen vagy megemészteni, ha hibázol.

3.

Valószínűleg te nem vagy elégedett az életkörülményeiddel. Változásról álmodsz, és önmegvalósítónak vallod magad. Szeretsz új dolgokat megismerni, ami a kíváncsi természetednek tudható be, néha pedig igen merész döntéseket hozol. Ez fog téged segíteni a céljaid elérésében.

4.

Jóságos, érzelmi alapú ember vagy. Tudsz meghallgatni és együttérezni. Az emberek értékelik a jóságodat és a tapintatosságodat. A bizonytalanság azonban szintén a tulajdonságaid közé tartozik, mint ahogy az is, hogy képtelen vagy nemet mondani.

5.

Értékeled a függetlenségedet, a személyiségedet és sosem követed a többség véleményét, ha az ellentétes a tiéddel. Minden ügyet kreatív módon oldasz meg, mindenben a szépséget és az eredetiséget keresed. Néha viszont túl heves vagy, amitől a végén mindig megrettensz.

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!