Most a titkos széfjét kutatták át az adó­csa­lás­sal vá­dolt sztárnak!Megint botrányba keveredett Gáspár Győző! Majdnem az egész napját egy belvárosi bankban töltötte, de nem önszántából. A showman a NAV embereivel volt a pénzintézetben, ahol az adónyomozók tüzetesen átkutatták Győzike titkos széfjeit.
A szemtanúk szerint a vizsgálódás órákig tartott, és egy ideig a nagyobbik lánya, Evelin is ott volt.

'Érdekes volt a helyzet, nem is tudtam, hogy Győzikének is itt van fiókja. Azt mondták bent, hogy még órákig vizsgálódni fognak, de ez semmilyen akadályt nem jelentett, a bank működött tovább.' - mondta egy szemtanú.
Egy másik forrás pedig további részletekről  is beszámolt.
'Már a bejáratnál figyelmes lettem arra, hogy két, zöld hatósági mellényt viselő ember áll a bejáratnál. Amikor lementünk a pincébe, ahol a széfek vannak, ott volt Győzike is több NAV-ossal együtt. Egyértelmű volt a helyzet: nyomoznak utána.'

Győzike csak késő délután jött ki a bankból, és annyit mondott, hogy szerinte nem baj az, ha a NAV nyomozói órákon át kutakodnak.
A tapasztalt adónyomozók egyébként zsákszámra hozták ki a pénzintézetből lefoglalt anyagokat, így Gáspáréknak valószínűleg még egy ideig gyomorgörcse lesz!

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!