A rendőrség a lakosság segítségét kéri.



Egy férfi holttestét találták meg Budapesten, a 15. kerületi Pólus Center mellett található Szilas-patak partján. A rendőrség nagy erőkkel vonult ki a helyszínre, ahol jelenleg is helyszínelnek. A Blikk információi szerint késszúrások végezhettek az áldozattal, de az eset körülményei egyelőre nem tisztázottak. Minden érdemi információ fontos lehet, így a rendőrség elérhetőségein várják az információkat.

FRISS: a rendőrség közleményt adott, ki, azt írják, egy 49 éves férfi lett bűncselekmény áldozata. 

Egy másik ügyben is a lakosság segítségét kérik:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága 01100/2329/2018. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2018. augusztus 24-én 14 óra 20 perc körül egy kőbányai társasház folyosójáról ellopott egy kerékpárt.

A férfi 28-30 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetésekor rózsaszín baseballsapkát, fehér trikót, szürke rövidnadrágot és kék sportcipőt viselt.

Az ismeretlen elkövetőről felvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. police.hu

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!