Letartóztattak két embert, és újabb részletek derültek ki.



A rendőrség letartóztatott két embert a megerőszakolt 2 éves kislány ügyében, és újabb részletek is kiderültek. Kiskorú veszélyeztetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként a gyermek anyját és nevelőapját, majd előzetes letartóztatásba is helyezték őket.

A 21 éves nőnek még van két kiskorú gyermeke, egy hároméves kisfiú és egy kétéves kislány, aki rendszeresen elhanyagolta a szülői kötelezettségeit, a 18 éves élettársa pedig a nevelési kötelezettségekből adódó szabályokat. A gyermekek nevelését mindketten nagyon elhanyagolták, ami a gyereken nagy meglátszott, és ezért mind a ketten előzetes letartóztatásba kerültek.

Amikor a kislányt megerőszakolták, éppen a nevelőapa vigyázott rá. Az kiderült, hogy az erőszak valamilyen tárggyal történt, ezért hiába vett a rendőrség DNS mintát, senkire sem sikerült rábizonyítani eddig az erőszakot.
Sem a nőt, sem a férfit nem gyanúsították meg nemi erőszakkal, de az biztos, az anyja látta, hogy a kislányának milyen sérülései vannak, amiről mégsem szólt senkinek. A sérüléseket egy gyermekotthonban vették észre, ahonnan a gyermeket rögtön kórházba szállították.

A férfi és a nő három hónapja élt együtt, amikor megtörtént a szörnyűség. A nő sokszor zárta be a kicsiket a WC-be, és folyamatosan verte is őket, aki az eset után egy ismerősénél bújt meg Zuglóban, ahol végül rátaláltak a rendőrök.

►► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS EZT A HÍRT! ◄

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!