Módosul a fogadási időszak. A sorsolás sem szombaton lesz!



 

Nagy változás lesz az Ötöslottónál, amely játékosok millióit érintheti. A változás értelmében viszont a szokásos sorsolási időszak lerövidül, a Szerencseszombat adását pedig nem tartják meg a megszokott formában sem szenteste, sem szilveszterkor.
Az ünnepekre való tekintettel a szervezők úgy döntöttek, hogy a december 24-i sorsolást már egy nappal korábban, pénteken este 18:50-kor kezdik (a pontos kezdés a televízió műsorrendjétől is függ).

A szilveszteri sorsolást viszont nem korábban, hanem egy nappal később, január 1-én fogják tartani, szintén 18:50-es kezdettel. Az 52. játékhéten így az az érdekes helyzet lép fel, hogy a Hatoslottót előbb húzzák ki, mint az Ötöslottót, mivel az előbbiek sorsolása a megszokott időpontban fog történni.

Nem csak a számhúzás időpontja lesz különleges. Az átmenetileg módosult sorsolási rendnek köszönhetően a fogadásokat is korábban zárják le az 51. játékhéten, mint a megszokott, az 52. héten viszont várhatóan még vasárnap délelőtt is lehetőségünk lesz megtenni az Ötös nyerőszámait. A változás így több millió magyart érinthet, ugyanis egy átlagos héten 3-3,5 millió szelvényt játszanak meg, de halmozódás esetén, 1 milliárd feletti várható főnyereménynél akár 7 millió szelvényt is feladhatnak egy játékhéten. Forrás

► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!