Már tesztelik, hogy fogadják a felhasználók.



Hivatalosan is bejelentették és már tesztelik.

Fizetős Facebook jön

Ugye mindenki ismeri a Facebook bejelentkező felületének ikonikus mondatát? A Facebook ingyenes, és az is marad. Persze aztán jöttek a hirdetések és sok minden megváltozott. Ennek ellenére akárhányszor röppent fel pletyka azzal kapcsolatban, hogy hamarosan pénzt kérnek majd tőlünk az oldal használatáért, Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója mindig hevesen cáfolta a dolgot. Eddig. Most azonban egy olyan funkciót tesznek fizetőssé, amit mindannyian naponta használunk.

Pénzt kérhetnek a csoportokért

Bizonyára te is benne vagy jó néhány Facbook-csoportban, amely valamilyen közös érdeklődés mentén szerveződött. Főzés, lakberendezés, vicces mémek, kutyák, cicák – mind nézegetjük őket nap mint nap vagy akár meg is tárgyaljuk a többi taggal aktuális problémáinkat. Ezen változtatna most a Facebook és a csoportok adminjainak kezébe adná a lehetőséget, hogy tagdíjat szedjenek.

A Facebook a The Verge információi szerint már teszteli a funkciót. Főzős, szülői és lakberendezős csoportokon kezdik el először bevezetni. És hogy mennyit kérhetnek majd az adminok? A lap úgy tudja, 5 és 30 dollár közötti összeget, ami átszámítva havi 1400-8400 Ft-nak felel meg. Biztosak vagyunk benne, hogy ebből majd a Facebook is lehúzza a maga részét.  Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!