A LAKOSSÁG SEGÍTSÉGÉT KÉRIK: Eltűnt egy testvérpár!



A képen látható budapesti 16 éves lány és az öccse Pesterzsébetre indult el, de azóta nem látta őket! A rendőrség a fénykép alapján körözi az eltűnt testvérpárt, ezért KÉRJÜK SEGÍTSENEK!

Vasárnap óta senki nem látta Kis Szabinát és Kis Imrét. A 16 éves lány és 15 éves öccse egy pesterzsébeti, Bíró Mihály utcai címre indult el, de ide nem érkeztek meg, és jelenleg is ismeretlen helyen tartózkodnak, ezért a BRFK körözést adott ki az eltűnésük miatt.

Szabina körülbelül 160-165 centiméter magas, a haja vállig érő. Fogszabályzót hord, és eltűnésekor szürke nadrágot, fehér edzőcipőt és világosbarna bőrkabátot viselt.

Az öccse körülbelül 150 centiméter magas, vékony testalkatú. Haja rövid, világosbarna színű. Eltűnése előtt sötétkék farmernadrágban, világosbarna pufidzsekiben és fekete magas szárú sportcipőben volt.

Kérjük, hogy aki a képen látható testvérpárt felismeri, tud a tartózkodási helyükről vagy az eltűnésük körülményeiről, illetve velük kapcsolatosan bármilyen információval rendelkezik, azonnal hívja a 06-1/421-1800 telefonszámot.
A bejelentő a névtelensége megőrzése mellett is tehet bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok bármelyikén.

► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG AZ INFORMÁCIÓT MÁSOKKAL IS!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!