Ez a két nő lopott meg egy kétgyermekes édesanyát a Palatinus strandon.



A Police.hu közzétette annak a két tolvajnak a képét, akik ellopták egy kétgyermekes strandoló nő értékeit. Az édesanya a Facebookon is megosztotta a történetét.

Embertelen módon lopták meg a nőt a Palatinus strandon, amiről egy szívfájdító bejegyzés is kikerült a Facebookra. Andi két gyermek édesanyja, az egyik kisfia ráadásul középsúlyos értelmi sérült. A tolvajok elvitték minden iratát, a pénztárcáját, a bérletét és az idén vásárolt telefonját is.
Az esetet térfigyelő-kamera is rögzítette, a Police.hu pedig nyilvánosságra is hozta a fényképeket a két elkövetőről:

Az anyuka értékeit egy megőrző szekrényből lopták el, a két nő valószínűleg azt a pillanatot használta ki, amikor a szekrénye még nyitva volt, odatartották ahhoz a saját szekrényüket nyitó műanyag órájukat, ami később így már a család értékmegőrzőjét nyitotta ki.

A rendőrség azt kéri, hogy aki a képeken látható nőket felismeri, a személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, a névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 'Telefontanú' zöldszámán, vagy a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. Forrás: police.hu

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!