A gyerekeknek a férj mondta meg, hogy anyu többet nem jön haza...



Senki nem tudja, hogyan történhetett meg, hogy az életvidám, a családját rajongva szerető ötgyermekes J. Renáta (†37) az autójával fékezés nélkül egy szemből érkező, 20 tonnás kamionnak hajtott.

Az eszméletlen állapotban lévő asszonyt a tűzoltók emelték ki a felismerhetetlenségig összetört roncsból.

A mentők szirénázva száguldottak az édesanyával a kórházba, útközben folyamatosan újraélesztették, de nem tudták megmenteni az életét -írja a Blikk.

A kamion lengyel sofőrje sokkot kapott, kórházba vitték. Renáta testét úgy tudták kiemelni az autóból, hogy levágták a vezetőoldali ajtót. Ekkor a nő még életben volt, ám a kórházba szállítás közben meghalt. 

A Blikk megtudta, hogy az édesanya szombat délután a kapuból még mosolyogva szaladt vissza a házba az ottfelejtett lottószelvényeiért. Majd bevásárolni, tankolni indult, hazafelé beugrott a kedvenc pékségébe is. Ezután történt a baj. Úgy tudjuk, a kamion pilótafülkéjében működött a fedélzeti kamera, annak memóriakártyáját a rendőrök lefoglalták. Talán az adhat választ minden kérdésre.

Tatai János, a férj azt mondta a Blikknek: 

– Itthon hagyta a telefonját, én meg azt hittem, lerobbant a Fiat Puntója, ezért indultam el. Az úton helyszínelő rendőröket kérdeztem meg, mi történt, tőlük tudtam meg, hogy Renátának balesete volt. Elájultam a hírre – idézte fel a szörnyű emlékeket János. A gyerekeknek ő mondta meg, hogy anyu többet nem jön haza; a két kisebb, Mercédesz (7) és Márk (8) összeomlott a hírtől. – Az ő dolgaikat mindig a feleségem intézte, most rám szakadt ez is. Hamvasztással búcsúzunk majd el Renátától a csörögi templomban, a kápolnánál lesz az urnája. 37 éves lett volna február 6-án...

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!