Facebookon tudatták mindenkivel a tényeket.



Nacsa Olivér és  szerelme, Somossy Barbara megismerkedésük után szinte azonnal egymásba habarodtak. A házasság sem váratott sokat magára. Másfél évig éltek együtt, most azonban közölték a szomorú hírt: külön utakon folytatják tovább.

Kedves barátaink, ismerőseink! Szeretnénk elejét venni mindenféle pletykának és találgatásnak, ezért Olivérrel arra gondoltunk, hogy mindezeket megelőzvén itt és most tájékoztatunk benneteket és a közvéleményt egy döntésről, amelyet közösen hoztunk meg, a szívünkben békével, hálával és egymás iránt érzett szeretettel. Vannak olyan értékes kapcsolatok az ember életében, melyek nem ugyanabban a formában folytatódnak 40 évig, de egy életre meghatározóak.Mindketten hálásak vagyunk, hogy megtaláltuk egymást és megadta a jó Isten ezt a másfél évet,amelyet közösen tölthettünk együtt boldogságban, szeretetben. Emberként továbbra sem fogjuk soha egymás kezét elengedni.

Aki már élt párkapcsolatban, az tudja, hogy a miértek mindig a két ember legbennsőbb magánügyei. Köszönjük a szeretetet és az érdeklődést, jól vagyunk és örömmel tekintünk az új munkáink elé. Kérjük a fentiek tudomásul vételét, tiszteletben tartását és annak megértését, hogy a továbbiakban erről egyikünk sem kíván beszélni. Barbi és Olivér” – állt a közleményben, amit a páros a közösségi oldalára tett ki.

etés

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!