Brutális részletek a szegedi halálos gázolásról.



A teste negyven métert repült, mindkét lába leszakadt a 18 éves Krisztinának, amikor egy ámokfutó elgázolta Szegeden. A barátja fél méterrel mögötte állt, tehetetlenül nézte végig a horrorisztikus jelenetet.

A Bors információi szerint Krisztina az út túloldalára szeretett volna átmenni az ott parkoló kocsijukhoz, és még az úttestre sem lépett le, amikor az ámokfutó valósággal legyalulta. A száguldozó sofőr először a szomszédos háznál parkoló Audi visszapillantóját vitte le, azután kapta telibe a fiatalt.

Szerelme fél méterrel állt mögötte a végzetes pillanatban. Krisztina teste háromháznyit, mintegy negyven métert repült.

“Anyukám odament hozzá, amikor megfordították a testét. Ekkor már kiabáltak, hogy a Kriszta meghalt. Az egyik lába combtól, a másik csípőtől leszakadt, az arca pedig vérben úszott” – mondta egy szemtanú.  – “A bal lábát sokáig meg sem találták, a rendőrök még az udvarunkra is bejöttek keresni. Végül jóval távolabb, egy tuja tetején bukkantak rá.”

A rendőrség a gázolás után egy órán belül azonosította, majd elfogta a sofőrt, aki vezetés előtt alkoholt és kábítószert is fogyasztott. Kábítószer birtoklása miatt is felelnie kell.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!