Mindegy, hogy jó vagy rossz, mindig arra gondolj: semmi olyan nem fog történni veled, ami ne a fejlődésedet szolgálná.



Az alábbi 5 csillagjegy drasztikus változásokra számíthat az elkövetkező időszakban!

Bika

Nem szívesen lépsz ki a komfortzónádból, egy jól bejáratott rutin szerint telnek a napjaid. Mindent előre szeretsz megtervezni, ez adja a biztonságérzetedet. Ebben az évben azonban kicsit fel fog borulni a jól megtervezett életed, alkalmazkodnod kell a változásokhoz. Lépést kell tartanod az eseményekkel, és annak érdekében, hogy a változások kellős közepén is meg tudd találni a harmóniádat, vállalnod kell a kockázatot, és az alkalmazkodást. Légy bátor, később hálás leszel magadnak, hogy meg merted tenni ezeket a lépéseket.

Bak

Nagyon racionális gondolkodású személy vagy, mindig pontosan figyelsz a részletekre, sokan konzervatívnak tartanak. Nem szívesen mutatod ki az érzéseid, nehezen lehet hozzáférkőzni a szívedhez. Ebben az évben előtérbe kerülnek az érzelmeid.

Bár máskor nem szívesen beszélsz a gyengeségeidről, de most mégis felszínre törnek olyan lelki tulajdonságaid, amelyeket eddig te sem ismertél. Próbáld megérteni, és elfogadni önmagad. A 2019-es évben megtanulod kifejezni az érzéseid, és közelebb kerülsz a lelki békédhez.

Oroszlán

Erős és magabiztos vagy, soha nem félsz, tetteidért vállalod a felelősséget. Szenvedélyes, és kissé türelmetlen vagy, és sokszor arrogánssá válsz, ha nem kapod meg időben, amit szeretnél. Ebben az évben lehetőséget kapsz arra, hogy jobban megismerd önmagad, és csillapítsd impulzivitásodat.

Te magad is csodálkozni fogsz, hogy milyen különleges tulajdonságok rejtőznek mélyen legbelül. Rájössz, hogy néha nem árt az érzéseidre is hallgatni egy kicsit, ha gyorsabban el szeretnéd érni a céljaid. Azt is megtanulod, hogy nem szégyen kimutatni az érzéseidet.

Szűz

Kitartásod, és rugalmasságod irigylésre méltó. Eléggé zárkózott ember vagy, gyakran menekülsz a munkába a problémák elől. Sokan túl kritikusnak és merevnek tartanak, de van benne valami igazság, mert eléggé szigorú vagy magadhoz. Nem igazán élvezed az életet, a megfelelési kényszered miatt sokszor mogorvának, és ridegnek tűnsz. Ki kell lépned egy kicsit a komfortzónádból, hallgass a megérzéseidre, próbálj meg lazább lenni, élvezd az életet.

Halak

A Halak a legérzékenyebb csillagjegy, könnyen ráhangolódsz mások érzéseire, de gyakran kell küzdened a saját érzéseiddel is. Hajlamos vagy arra, hogy a saját kis álomvilágodban élj, sokszor távol áll tőled a hétköznapok realitása.

A 2019-es évben fel kell ébredned az álmodozásból, és végre a saját lábadra kell állnod. Kezd el élni az életed, vállald a felelősséget, hozd meg azokat a fontos döntéseket, amelyeket már olyan régóta halogatsz. Néha sokkal kategorikusabb kellene legyél magaddal, muszáj megtenned ezt, vagy azt, többé nem várhatsz a csodára. Bízz magadban, és látni fogod, hogy olyan dolgokat tudsz elérni, amit soha nem is gondoltál volna.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!