Hosszú távú prognózis azoknak, akik a jövőbe szeretnének látni.



Az egyes csillagjegyekre vonatkozó előre jelzések az elkövetkező 10 évre!

Kos

Most fog beérni eddigi munkád gyümölcse, hiszen elérkeztél karriered csúcsához, és ez így lesz az elkövetkező jó néhány évben is. 2020-tól, jelentős anyagi javakban lesz részed, 2022-ben pedig sikert sikerre halmozol. Bevételeid folyamatosan nőni fognak, így 2023-ban befektethetsz egy jól menő üzletbe.

Bika

Ez egy kitűnő időszak szakmai státuszod megerősítésére. Ha eddig még nem házasodtál meg, a következő két év tökéletes lesz a családalapításhoz. 2019-ben örökség vagy egy jól menő üzlet ütheti a markod. 2021-2022 között elérheted karriered csúcsát, melyért az utóbbi 10 évben keményen megdolgoztál. 2023 és 2025 között népszerűséged növekszik, sikeres leszel minden téren, és nem lesznek pénzügyi gondjaid sem.

Ikrek

A következő év, sok pozitív tapasztalatot és sikert hoz számodra. Talán még egy lakást is fogsz vásárolni. A munkahelyen minden egyre jobb lesz 2019-2020-ban. Egészségügyi gondjaid is megoldódnak. 2021-2022 között jelentős anyagi javakban lesz részed, és intellektuális téren is fejlődni fogsz egy doktori cím megszerzése által. 2023, 2024, és 2025-ben álmaid valósággá válnak, legyen az akár a karriereddel vagy a magánéleteddel kapcsolatos.

Rák

2019-ig felfele ível a karriered és az egészségi állapotod is kitűnő lesz.2021-2022 között érkezik el az idő számodra, hogy megkapd a jól megérdemelt előléptetésedet. 2021 folyamán előfordulhat egy szakítás vagy válás a magánéletedben, de a dolgok helyreállnak 2023-2025 között, amikor egy nagyobb pénzösszeg is üti majd a markodat.

Oroszlán

A jövőben rád köszönhet az igaz szerelem és 2020-ban az ingatlan piac is kedvezően alakul számodra. Azonban vigyázz arra, hogy ne vidd túlzásba a munkát, mert ez könnyen az egészséged rovására mehet. Ebben az időszakban majd beérik kemény munkád gyümölcse, és a saját üzleti ügyeid kerülnek majd előtérbe.

Szűz

Körülvetted magad befolyásos emberekkel, ezért a dolgaid olajozottan működnek és eljött az idő számodra is a szórakozásra. Anyagi téren sikereket könyvelhetsz el és ez önbizalmat ad számodra, de ugyanakkor több felelősséggel is jár. 2021-2022 között, kitűnő lehetőségek kínálkoznak számodra szakmai téren, sokat kell dolgoznod ez idő alatt, de az eredmények is önmagukért fognak beszélni.

Mérleg

Az elkövetkezendő időszak nagyon sok lehetőséget biztosít számodra, hogy gyarapodást könyvelhess el anyagi téren. Nagyon sok jó üzletet kötsz majd és mindig megfontoltan fektetsz be. 2024-2025 az öröm időszaka lesz számodra, sok utazással, szórakozással, és nem kizárt egy esküvő sem az életedben.

Skorpió

Közkedveltséged folytonosan felfele ível, és anyagi téren is hatalmas sikereket érsz el. Megtörténhet, hogy 2020 körül elhagyod az országot is, és ez optimizmussal tölt el majd. 2021-2023 között a magánéletedre koncentrálsz és nem kizárt egy házasság sem a számodra. A 2022 ideális év lesz a hosszú utazások számára és 2025-ben teremtesz egy új otthont a magad számára, új barátokkal és kihívásokkal együtt.

Nyilas

Olyan időszakot élsz, amikor nagy hangsúlyt fektetsz a személyes karriered fejlesztésére, jelentős anyagi javakra téve szert. Megtörténhet, hogy elhagyod az országot egy kedvező állás miatt. A következő 12 évben nagyon sok megvalósítást könyvelhetsz el anyagi téren, és lehetséges, hogy a családod is bővülni fog, mely egyre fontosabb szerepet játszik majd az életedben.

Bak

Népszerűséged felfele ível az elkövetkező időszakban, és hivatásod egyre fontosabb lesz majd számodra. 2019 decemberében nagy szerencse fog érni.

Vízöntő

Egyre ambiciózusabb leszel és karriered is felfele fog ívelni. Kapcsolatod azonban zátonyra fut a barátaiddal, sőt a partnereddel is és a munkád terén is egy nagy váltás fog bekövetkezni. 2020-ra a dolgok azonban lecsitulnak, és rátalálsz a lelki egyensúlyodra. 2021-2022 között nagy változás következik be az életbe, és esélyes az ország elhagyása is. 2021-től megnőnek a bevételi forrásaid és egyre szabadabban érzed majd magad.

Halak

Az elkövetkezendő 5-7 évben, nagy sikerekre és környezeted elismerésére számíthatsz. A 2020-ig tartó időszak, ideális lesz majd a nagy utazásokra és önmagad fejlesztésére. Munkahelyed révén nagyon sok anyagi elégtételben lesz részed. A következő 12 évben, újra felfedezed önmagad és anyagi téren is szerencse ér. A 2020-2023 közötti időszak teli lesz optimizmussal és ez az az idő, amikor a tanulásnak szenteled életed.

 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!