A gyermekorvosa írt levelet a Gyermekjóléti Szolgálatnak



„Ahogy látom, minden tekintetben nem képes önálló életvitelre' - ezt írta a gyermekorvos Soltész Enikő zongoraművészről, aki attól tart, hogy elveszik tőle gyermekét!

A magyar zongoraművész nevét ma már kevesen ismerik, pedig sokat szerepelt egykor címlapokon. Soltész Enikő annak idején azért volt gyakran a bulvársajtóban, mert azt híresztelték, hogy a tavaly elhunyt szintén zongoraművész Kocsis Zoltán a lányának édesapja. Ezt az ügyet már lezárták, Soltész Enikőnek most mással kell megküzdenie: lehet, hogy elveszik tőle gyermekét.

'Az nyomja most a szívemet, hogy a gyermekorvosunk így hátba támadt. Valóban írt egy levelet, a Gyermekjóléti Szolgálatnak, hogy alkalmatlan vagyok a szülői szerepre.

Pontosan tudom, hogy ki áll a hátterében, ki támadott meg engem, ki akarja esetleg elvenni tőlem a lányomat azzal az indokkal, hogy ő jobban tudná nevelni, és nála jobb helye lenne, valamint jobb nevelést tudna biztosítani, és anyagilag is több mindent megadhatna neki. De jól is néznénk ki, ha valaki csak azért, mert gazdagabb, tehetősebb, elperelhetné a szegényebbtől a gyermekét. A volt gyerekorvos besározott minket' - mondta a Best Magazinnak Enikő, és a levelet is megmutatta, amit állítólag az orvos írt.

Anyja - bár értelmileg ép - rendkívül problémás személyiség. Ahogy látom minden tekintetben nem képes önálló életvitelre. Munkaviszonya időnként van, sokszor nincs, vagy csak látszólagos. A lakás rendbetartását, főzést a nagymama végzi, aki sajnos már idős, beteges. A nagymama sokat szenved a lánya magatartása miatt. A kislány rendkívüli képességű, okos, de az utóbbi időben indokolatlan rendkívül erős félelmei vannak' - olvasható a levélben. A kislány is nyilatkozott a lapnak. 'Anya imád engem, szeret, nem értem, miért akarnak elvenni tőle' - mondta Boglárka.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!