Az idős kutyust még élve ásták ki...



24 éves férfit állatkínzás vádjával tartóztatták le, mivel élve elásott egy 18 éves kutyát. Tettének egy oka volt: az eb nem jött ki az egy nappal korábban hozzá került cicával.

Az eset Massachusetts államban történt, Whitinsville-ben. A helyi rendőrkapitány elmondása szerint a Chico nevű kutyus másfél éve volt Richard Piquardnál. Az eb eredetileg volt barátnőjéé, és azért került a férfihoz, mert a nő az új lakásában nem tarthatta, és máshol nem tudták elhelyezni. A beszámolók szerint Piquard többször is kérte egykori barátnőjét, hogy vigye el tőle az idős ebet. Ám ő nem tette.

A férfi aztán egyik reggel SMS-ben tudatta, hogy az eb meghalt. Az üzenetet egy közös barátjuknak küldte el, akinek azt is elárulta, hova ásta el. Kaylee Belanger, a kutya gazdija a vőlegényével indult megkeresni a kutya testét. Amikor kiásták, nem akartak hinni a szemknek: a kutya még él!

Chicót azonnal egy állatklinikára vitték, ahol magához tért, de az orvosok már nem tudták megmenteni az ebet, aki Belanger elmondása szerint jól láthatóan már az elásása előtt is el volt hanyagolva. A kutyust végül elaltatták. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!