Így veszítette el a fiát.



Vagány és szeretetteljes gyermeknek írja le elvesztett fiát a Bojtorján együttes egykori énekesnője, Szabó Csilla.

Dani alig volt 20 éves, amikor öngyilkos lett szerelmi bánatában, s az énekesnő szerint e tragédia óta a zene tartja őt életben.

– Ez a seb sohasem gyógyul be, bár az ember megtanul élni vele – ismerte be a Story Magazinnak Szabó Csilla, aki csaknem tíz év hallgatás után tért vissza.

– Beleszeretett egy lányba. Nem afféle tiniszerelem volt, a fiam úgy képzelte, hogy az a lány lesz a felesége. Kétszer is szakítottak, aztán mindkétszer kibékültek. Dani minden alkalommal a karomban sírta el a bánatát. Hiába tűnt azonban minden szépnek és jónak az újabb kibékülés után, a gyerekem megtalálta a lány levelezését egy másik fiúval, és az végképp letaglózta – mesélte a Bojtorján együttes egykori énekesnője, aki Szerbiában volt fellépni, amikor fia SMS-ben búcsúzott el tőle.

„Nagyon szeretlek titeket! Ne haragudjatok rám! Találkozunk ott!” – állt a 20 éves fiú üzenetében. Danira a barátok és a szomszédok törték rá az ajtót.

– Üvöltött a zene a lakásban, az asztalon telesírt papírzsebkendők hevertek. Dani úgy dobta el magától az életet, ahogy a férfiak szokták... Nem akartam, hogy emlékeimben az élettelen arca maradjon meg, így a hivatalos azonosításra nem én mentem be, hanem a keresztanyja – mesélte Szabó Csilla, aki nem sokkal az eset után elvált Dani édesapjától. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!