Úgy látszik a csinos tévés már új párt is talált Bochkor Gábor helyett.Hónapok óta külön él Várkonyi Andi és Bochkor Gábor, mi több, a Borshoz olyan információ is eljutott, miszerint a csinos tévés már új párt is talált magának.

Várkonyi Andi és Bochkor Gábor nem voltak átlagos pár. Könnyed kapcsolatnak indult, ahol semmiféle korlátok közé nem szorították a másikat, majd váratlanul megfogant kislányuk, Nóri, aki 11 éve mindent megváltoztatott Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor életében. A pici jöttét igazi csodaként élték meg, hiszen orvosai a csinos tévést semmi jóval nem biztatták, úgy tudta, természetes úton nem lehet gyermeke. Lángoló szerelmük viszont minden akadályt legyőzött, és boldogságuk sokáig töretlennek tűnt. Annak ellenére is, hogy sosem voltak közös kasszán és nem házasodtak össze. Vállalták azt is, hogy párként is szükségük van a külön töltött időre, és olykor magányosan utaznak akár a világ másik pontjára, egy kis feltöltődésre. Kapcsolatuk tehát számos ponton eltért a hagyományostól, de mindketten hittek benne, hogyha tiszteletben tartják a másik személyiségét és igényeit, az harmonikus kapcsolathoz vezet. Nos, úgy tűnik, mégsem a Várkonyi-Bochkor recept a hosszú, boldog párkapcsolat titka.

A Blikk információja szerint a pár már hónapok óta külön él. A hírességek egy közleményben el is ismerték szakításukat.

„A hír igaz, bár nem friss, hiszen nyár óta külön élünk. Mi magunk sem tudjuk, hogy mindez végleges vagy csak egy átmeneti időre szól. Békés és baráti kapcsolatban vagyunk egymással, ami Nóri lányunk miatt is kiemelten fontos a számunkra” – írták Bochkorék.

Miután kiderült a szakításuk, több olyan pletyka is elindult, miszerint Várkonyi Andrea újra szerelmes. Állítólag egy kollégájával került közelebbi kapcsolatba. A jóképű, rendkívül művelt férfi külsőre hasonlít is a fiatal Bocsira. A Bors megkereste a férfit, hogy megtudjuk, van-e bármilyen alapja a folyosói pletykának. Az érintett férfi viszont határozottan tagadta, és külön kérte, hogy ne jelenjen meg a neve.

Nyilatkozni sem Várkonyi Andrea, sem Bochkor Gábor nem akar, pedig sokan kíváncsiak arra, hogy az egyik legmodernebb kötelékek között élő páros szövetsége miért gyengült meg. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!