Itt van, hogy mivel trükköznek. Ne dőlj be az olcsó gumiknak!



Sajnálatos tény, hogy az  autóalkatrészpiac csurig van töltve rossz minőségű autógumikkal. Most nem az olcsó kínai autógumikról van szó, amiket az ember az ebay-en egy Michelin vagy bridge stone gumi árának a töredékéjért vásárolhat meg, hanem azokról, amiket csalók régi autógumik felhasználásával állítanak elő, majd ezeket úgy adják el mintha azok vadonatújak lennének.

Ezek az autógumik nem csak az autóban utazók életét veszélyeztetik, hanem az utakon közlekedő minden más autóban ülők életét is. Ez a videó megmutatja, hogy ezek a szélhámosok hogyan keresnek egy rakat pénzt és hogyan veszélyeztetik ártatlan és jóhiszemű emberek életét.

Ez a módszer illegális és rendkívül veszélyes, mivel a folyamat során a gumiabroncs rengeteget veszít a vastagságából és minőségéből. Néhány eszköz segítségével képesek az autók barázdáit mélyebbre vágni majd egy kis tisztással az abroncsokat felfényezni, amik így azt a hatást keltik, mintha teljesen újak lennének.

Egyetlen dolog van, amit a csalók nem tudnak produkálni: a gumisörték az új gumi felületén. Vagyis ha van a gumi felületén sörte, akkor biztos, hogy új gumit kínálnak neked.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!