Ezek nem véletlenek!



Mind éreztük valamikor az életünkben, amikor egy megmagyarázhatatlan sugallat miatt döntöttünk valami mellett, aminek később jelentősége lett. Talán álmodtunk előtte valamit ezzel kapcsolatban?

És mi a helyzet azokkal a furcsa történésekkel körülöttünk, vagy amikor az az érzésünk van, hogy valaki figyel minket?

Ha meg szeretnénk érteni, hogy mit üzennek a számunkra, vagy felismerni, hogy valaki kapcsolatba szeretne lépni velünk, akkor ezekre kell odafigyelnünk!

Álmok

Az álmok a leggyakoribb formája, amikor egy elhunyt szerettünk meglátogat minket, vagy üzenni szeretne valamit. Ilyenkor agyunk más hullámhosszon működik, máshogy dolgozza fel az információt, sokkal szabadabb.

A különbség egy látogatás és egy hétköznapi álom között az, hogy amikor valaki valaki céllal jelenik meg a tudatunkban, tehát nem csak mi képzelődünk, akkor álmaink nagyon élénkek, és túláradó érzelemmel teljesek. Felébredvén még percekig másra sem tudunk gondolni.

Elektromosság

A világon mindennek megvan a saját rezgésszintje, így a különböző dimenzióknak is. A rezgés maga az energia. Az elhunytak könnyen csatlakoznak különböző energiákra, vagy könnyen zavart keltenek az áramlásukban.

Lehet ez egy lámpa hirtelen vibrálása, a TV pillanatnyi eltorzulása, vagy a rádió sistergése. Esetleg egy gyerekjáték minden ok nélkül megszólal.

A legtöbbször ezeknek semmi különleges oka nincsen, csak jeleznek, hogy egy szerettünk velünk van és vigyáz ránk.

Érzések

A legalapvetőbb módja a kapcsolatnak, amikor egyszerűen érezzük, hogy valaki velünk van. Bizonyos helyen és bizonyos időben elönthet minket az érzés, hogy nem vagyunk egyedül. Érdekes módon a lelkünkben keletkező hangulatból még azt is meg szoktuk tudni állapítani, hogy ki lehet az, aki látogat minket. Ez nem is olyan szokatlan, ha belegondolunk, az élő ismerőseink is egy sajátos érzést váltanak ki bennünk, amikor velük vagyunk. Van, akinek megnyugszunk a közelségében, van akitől feszültek leszünk.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!