Utána jönnek a hideg napok...



Folytatódik még a kellemes, őszi idő sok napsütéssel, de helyenként csak lassan oszlik fel a köd. Többnyire gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 25 fok között valószínű, késő este pedig 6 és 8 fok közé hűl le a levegő.
Az előrejelzések szerint a jó idő szombatig marad.

Kedden a párás reggelt követően szikrázó napsütésre van kilátás, csapadék nem lesz. Mérsékelt lesz az északnyugati szél. 18, 23 fokra számíthatunk.

Szerdán a reggeli ködfoltok néhol csak nehezen kezdenek szűnni, ezek feloszlását követően azonban országszerte kellemes, napos idő lesz jellemző. Csapadék nem alakul ki. A délkeleti szél mérsékelt lesz. A hőmérséklet csúcsértéke 18, 23 fok között alakul.

Csütörtökön a sok napsütés mellett csak időnként jelennek meg felhők az égen, csapadék nem várható. A reggeli köd azonban néhol csak nehezen szűnik meg. Megélénkül a délnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 18, 23 fok között alakul.

Pénteken északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet. Szórványosan várható eső, zápor. Megerősödik az északnyugati szél. 13, 18 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Szombaton a változó felhőzet mellett több-kevesebb napsütés is várható. Egy-két helyen előfordulhat futó zápor. Erős lesz az északnyugati szél, 12, 17 fokot mérhetünk a legmelegebb órákban.

Vasárnap az időnként megnövekvő felhőzet mellett több órára kisüt a nap. Számottevő csapadék nem várható. Erős északnyugati szél mellett 12, 16 fokig melegszik a levegő.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!