Hosszú évek óta pereskedik korábbi menyével, Pártos Csillával.



Hosszú évek óta pereskedik korábbi menyével, Pártos Csillával a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színészművésznő, Pécsi Ildikó. A közel négy éve tartó viszály után Pártos úgy döntött, hogy eláll a rokontartási pertől, de ez sem volt elég a családi békéhez. A színésznő 19 éves unokájának helyzetén ugyanis semmit nem változtat a per eredménye.

Pécsi Ildikó úgy határozott, nem áll el eredeti szándékától, azt szeretné, ha unokája kiköltözne tőlük. A színésznő döntése alapján 2019. május 1-jével kilakoltatja saját unokáját a rózsadombi lakásból.

'A rokontartási pernek semmi köze a 2015-ben kirobbant ingatlanperhez! Április harmincadikán lejár a kilakoltatási moratórium, a rendőrség, a karhatalom és a végrehajtók mind kivonulnak a budai ingatlanhoz, hogy meglegyen a kilakoltatás. A rendőrök félreállítják azt, aki útban van. Ez mindenképp így lesz' - tájékoztatta a Ripostot a színésznő ügyvédje, dr. Magyar György.

Pécsi Ildikó tavaly kikötte, ha kell, akkor végrehajtóval távolíttatja el házából az unokáját. A Blikk múltheti információi szerint a színésznő volt menye békülni akar: elállt a korábbi anyagi követeléstől. Ennek ellenére Pécsi ügyvédje azt mondja, hogy április 30-ig tartózkodhat Pártos Csilla fia a családi ingatlanban.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!