A nő édesanyjával és három gyermekével élt Érden.A nő édesanyjával és három gyermekével élt Érden, és már jó ideje fuldoklott adósságai között, ugyanis lebetegedett, kórházi számlái pedig minden pénzét felemésztették. Már szinte minden ismerősének tartozott, ezenkívül a bankban is több milliós adósság terhelte a számláját, így végső kétségbeesésben egy közelben lakó, idős nyugdíjas párhoz fordult kölcsönért.

Tünde jól ismerte a 81 éves Mária nénit, és a 83 éves Felicián bácsit, aki annak idején tanította az élettársát. A nő időnként segített a nyugdíjasoknak, autóval fuvarozta őket és kisebb ügyekben segített nekik. Tudta, hogy évek óta külön kasszán gazdálkodnak, a feleség ugyanis nem nézte jó szemmel, hogy férje sokat jótékonykodik, ezen kívül azzal is tisztában volt, hogy barátaik nincsenek, viszont jó anyagi körülmények között élnek. Ezért egy szép napon becsöngetett a párhoz, hogy szerencsét próbáljon náluk.

Az asszony nyitott ajtót, aki szinte azonnal nemet mondott a kérésre. A nő ezen a ponton eszét vesztette, és brutális vérengzésbe kezdett: felkapta a keze ügyébe kerülő diótörő kalapácsot, és valósággal agyonverte vele a 81 éves nyugdíjas tanárnőt. Az idős asszony szinte azonnal meghalt, az ekkora már eszeveszett dühöngésbe kezdő nő azonban nem állt le, tovább ment a konyhába, és az ott döbbenten álló 83 éves bácsira is lecsapott. Mikor mindketten meghaltak, felforgatta a lakást, és pár ezer forinttal távozott.

Sokáig keresték, mire rájöttek, hogy a gyilkos nem más, mint ő, a korábban tisztességes családanyának ismert, sokat betegeskedő asszony. Ekkor azonnal előzetes letartóztatásba tették, ügye azóta húzódik. Pénteken vádbeszédek várhatóak. Forrás
 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!