Az apja elvesztette türelmét, és bántalmazta a kis újszülöttet



Richárd még csak párnapja volt apuka, de olyan szinten elvesztette türelmét kislánya Léna baba állandó és vigasztalhatatlan sírása miatt, hogy először megvárta amíg párja esete lefeküdt aludni, majd olyan szinten elkezdte bántalmazni gyermekét, amibe aztán a későbbiekben belehalt.

Léna a végzetes nap reggelén 
 
Az orvosok a kislány testén is fején is megtalálták a bántalmazás nyomait. Bebizonyosodott, hogy agysérülést is szenvedett.
A baranya megyei apa tárgyalásán egyértelműen bebizonyosodott, hogy elvesztette türelmét, idegileg labilissá vált, és addig bántalmazta a magatehetetlen picit, amíg az örökre elhallgatott.
Richárd eleinte tagadta tettét és azzal védekezett, hogy biztosan valamilyen módon kiesett az ágyából és abból adódtak sérülései. Ám a kiérkező mentők azonnal látták, hogy a gyermeknél súlyos bántalmazás történt. Az ekkor még csak pár napos gyermeket azonnal kórházba szállították, ahol három napon keresztül küzdöttek az életéért és mindent megtettek, hogy megmentsék, de végül már nem tudtak rajta segíteni és elhunyt.
A bírósági tárgyaláson nem tudott magyarázatot adni arra, hogy miért is tette ezt a szörnyűséget gyermekével. 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!