A 70 éves művésznő frappánsan megoldotta a helyzetet.



Zalatnay Sarolta idén ünnepli 71. születésnapját, több mint fél évszázada van színpadon, de a mai napig ad koncerteket. A közelmúltban egy fellépését követően éles, külsejére vonatkozó kritikákat kapott, mely szerint a haja kócos volt, és ápolatlanul állt a színpadon.

A Fem3 Caféban beszélt az esetről, és magyarázta, miért nem áll a frizurája a koncert után éppen úgy, mint előtte.

- Nemrégiben ért egy támadás, miszerint kócos vagyok a színpadon. Nos, aki tényleg melózik és énekel nyáron szabadtéren 38-40 fokban, vagy a színházban a sugárzó lámpák fényében, az megizzad. Ez olyan, mintha bemennénk egy aerobic órára. Egy óra aerobic után kinek milyen a haja? - kérdezte Zalatnay Cini.

A közönsége, a rajongói természetesen most is kiálltak mellette. Az énekesnő hivatalos Facebook oldalán záporoztak az esethez fűzött hozzászólások, rengetegen megvédték:

'Nem kell ilyenekkel foglalkozni Cini. Nagyon sokan szeretnek Téged, és olyan jó, hogy ilyen sok bulid van!'

'Cinikém, így vagy jó, ahogy vagy, a hangod a fontos.'

'Képtelenség mindenkinek megfelelni... és nem is kell!'

- Régen a bulik után még nem volt szelfi, tehát lejöttem, megszárítkoztam, rendbe raktam magam, és nagyjából úgy néztem ki, mint a fellépés előtt. Most a koncert után rögtön jönnek szelfizni. Én pedig majd megkérem őket, hogy légy szíves, ha kirakod, írd alá, hogy a buli után nézek ki így, nem előtte - mondta nevetve az énekesnő.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!