A Jobbikkal kapcsolatban álló Hungarista mozgalom vezetője gyilkolt!



A Magyar Nemzeti Arcvonal nevű szélsőjobboldali szervezet vezetője géppisztollyal gyilkolt meg egy rendőrt a Győr-Moson-Sopron megyei Bőnyben, amikor házkutatást akartak nála tartani.
A nyilas nézeteiről ismert Győrkös István fejbe lőtte a rendőrt, aki bele is halt. A gyilkos is megsebesült, mert amikor rálőtt a rendőrökre, ők viszonozták a tüzet.

Egy folyamatban lévő nyomozás miatt mentek ki házkutatásra a rendőrök a bőnyi házba, ahol illegálisan tartott fegyvereket kerestek, de be sem jutottak, mert az idős férfi azonnal rájuk lőtt.
Az áldozat Pálvölgyi Péter 46 éves rendőr őrnagy, akit a belügyminiszter ezután posztumusz alezredessé léptetett elő, és hősi halottá nyilvánította. A nyilas vezetőt a TEK rohanta le hosszú tárgyalás után aki haslövéssel került a győri kórházba, ahol megműtötték.

Győrkös István 1989 óta szervezi a hazai szélsőjobboldali mozgalmát, a Magyar Nemzeti Arcvonalat, ami számtalan kapcsolatot ápol a Jobbikkal is. Legutóbb azzal hívták fel magukra a figyelmet, hogy egy videóban a migránsok elleni fegyveres harcra buzdítottak.

Az MNA kapcsolatokat ápol Orosz Mihály Zoltán érpataki polgármesterrel is, akit Vona Gábor szintén kedvelt, és „elsöprően pozitívnak" nevezte az „Érpataki modellt”. Vona Gábor fejében még az is megfordult, hogy Oroszt felkérje a Jobbik alelnökének.

►► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!