"Már az egészségem volt a tét, majdnem belehaltam."Borbás Marcsi sokakat meglepett, amikor tavaly november végén elárulta, hogy a köztévén 2011 óta nagy sikerrel futó műsora, a Gasztroangyal karácsonykor véget ér, és egy évig biztosan szünetelni fog.
A 2019 januárjában indult Borbás Marcsi szakácskönyve című műsor továbbra is látható lesz, és az egy.hu néven elindított weboldalán a vidéki életforma bemutatását is tovább folytatja. Csak másképp.

A népszerű műsorvezető a Hot! magazinnak adott interjúban azt mondta, nehéz volt meghoznia a döntést, de szüksége volt arra, hogy visszavegyen a feszített munkatempójából, mert annak már az egészsége látta kárát. - Igen, csalódottak a rajongók, amiért fáj is a szívem. De tudom, hogy megértik, ha azt mondom: elfáradtam. 23 éve heti utazós műsort forgatok, idén áprilisban leszek 52 éves. (...) Már képtelen vagyok arra, hogy minden héten napokig távol legyek.- Az egy.hu weboldalt azért hoztuk létre, hogy március végétől mindenről sokkal részletesebben tudjunk beszámolni a vidék, a hagyományos értékek iránt érdeklődőknek. Szóval, én ezt nem hagyom abba, csak egy másik tempót szabtam magamnak. Már az egészségem volt a tét, majdnem belehaltam.

Azt is elárulta, hogy a kulináris élmények után diétázik, de ezt is élvezi, mert imádja a zöldségeket. - A hosszú évek alatt hozzászoktam ahhoz, hogy mértékletes legyek, és már nem esik nehezemre megvonni magamtól a kalóriadús falatokat.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!