Folyamatosan zaklatják, amióta kitálalt Havas Henrikről...Baukó Éva volt az első, aki Havas Henriket zaklatással vádolta a nyilvánosság előtt, azóta, hogy megszólalt sok mindent kell kiállnia: folyamatosan fenyegető üzeneteket kap.

Baukó Éva először a Facebook-oldalán vallott arról, hogy Havas Henrik zaklatta őt, később pedig interjúkban is elmondta, hogy mi történt pontosan akkor, amikor a Tanár úr asszisztense volt. Éva nem először beszélt erről, már a ValóVilágban is elmodta, hogy próbálkozott nála a tévés, mivel a zaklatás még azelőtt történt, hogy valóságshow-sztár lett Évából. Az ő vallomását többen is követték:
Havas Molnár Anikóval és Görög Zitával is meg nem engedhető módon viselkedett már évekkel ezelőtt.

Baukó Éva azzal, hogy kiállt, sokak indulatát és haragját szabadította magára, záporoznak a fenyegető üzenetek, amit egyre nehezebben visel. 'Megszoktam már a negatív töltetű üzeneteket, de a mostani helyzet minden eddiginél durvább. Amikor azt írják, hogy este ne nagyon menjek az utcára, és hogy mindig figyeljek a hátam mögé, mert akár meg is sérülhetek, az

már túl van azon a határon, amit még el tudok viselni'

-  mondta Éva, aki megint pánikrohamokkal küzd. 'Már régóta nem volt pánikrohamom, de kedd éjszaka ismét előjött.

Hajnali egykor körülbelül 150 volt a pulzusom és 50 percen keresztül mozdulni sem tudtam a pániktól. Tudom már, hogy mit kell ilyenkor csinálni, hogy enyhüljenek a tüneteim, de nagyon rossz volt újra átélnem. Szeretném, ha már az egész ügynek vége legyen' - árulta el Éva, aki még hazugságvizsgálatnak is alávetné magát, ha Havas beperelné őt.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!